Homepage

Tel. +(32) 02 / 767 07 31    GSM +(32) 0475 / 60 01 77

Trouwreportage in HD (High Definition)

Steeds meer mensen kiezen ervoor om één van de belangrijkste, zoniet dé belangrijkste dag van hun leven, vast te leggen door middel van een trouwreportage.
Maar dan wel op een professionele manier, want de bruidsfoto’s laat u toch ook niet door uw buurman maken ?

U kent het wel: nonkel Roger die met zijn homevideo wel even een trouwreportage maakt van uw huwelijksdag. Meestal goed bedoeld, maar even meestal is het resultaat niet wat u gewild had.
U kan bij ons kiezen voor een totaalpakket waarbij wij u en uw partner de ganse dag volgen met een camera of voor een opgesplitste trouwreportage van bijvoorbeeld enkel de huwelijksmis en de receptie.

Trouwreportage

 

Van de fotoreportage maken wij meestal een videoclip op muziek met wat leuke effecten.

 

Het eindproduct kan afgeleverd worden op verschillende dragers naar keuze. Wij leveren de films tegenwoordig echter meestal op DVD. De schijfjes zijn bedrukt in vierkleurendruk en worden geleverd in een dvd-doosje: slim hardbox (135 x 190 mm) met ruimte voor een layer.
Belangrijk om weten is dat het standaard om DVD-Recordable schijfjes gaat, DVD-R-Min. Op verzoek kunnen wij zowel DVD-R Plus als Min bezorgen. Klanten die DVD's bestellen, moeten dus goed uitkijken welke schijfjes hun toestel kan lezen. Als je nog een toestel moet kopen, koop er dan een die alle systemen aankan.

Meer info vindt u ook op onze pagina met DVD info!

Vrijblijvende demo bruidsreportage

U kan steeds vrijblijvend een demo bekijken van een bruidsreportage en wij nemen uitgebreid de tijd om samen met u en uw partner in detail door te nemen wat u wenst te zien op uw trouwvideo: wie in beeld, wat in beeld, welke muziek, het verloop van de dag, enz…

De video montage van de bruiloft achteraf bestaat uit een samenvatting van de dag en u kan tevens alle gemaakte beelden bekomen.
U merkt het : alles draait om u en uw wensen!

 

Terug naar boven naar boven

Trouwplannen? Dan wenst u vast en zeker deze onvergetelijke huwelijksdag vast te leggen op video (USB of DVD).
Bij LDW kan u uw trouwreportage
professioneel laten verzorgen aan erg competitieve prijzen!

Waarom zou ik voor LDW kiezen?

Onze prijzen voor huwelijksreportages behoren tot de goedkoopste op de markt.

De voornaamste reden is de betaalbare videodrager "ProHD" die erg goede kwaliteit levert voor de doorsnee consument.
Deze stelt doorgaans geen hogere eisen en kan de kostprijs van onze producten budgettair gemakkelijk aan.

De prijzen van alle randapparatuur liggen binnen een prijzenklasse die toelaat het eindproduct aan een betaalbare prijs aan te bieden aan de gewenste kwaliteit.

Onze slogan is dan ook

'betaalbare kwaliteit'