Medische reportageHomepage

Tel. +(32) 02 / 767 07 31    GSM +(32) 0475 / 60 01 77

Medische reportage in HD

Beelden laten maken van een open hartoperatie zonder dat de cameraman flauw valt in uw steriel veld is niet altijd evident.
Hier heeft u cameramannen nodig die weten waar ze mee bezig zijn…

De medische wereld wordt helemaal door ons verwend want zij kunnen ons contacteren voor medische reportages of informatieve films voor patiënten, artsen of andere hulpverleners.

Bij ons werken verpleegkundigen die de reportages niet alleen filmen maar volledig uitwerken van a tot z.

Ziekenhuizen, medische firma’s en geneesheren die een voordracht geven, behoren tot onze tevreden klanten van medische reportages.

Wil u een nieuwe operatietechniek demonstreren tijdens een congres en zoekt u een cameraman die weet waar hij mag aankomen en vooral waar hij moet afblijven in uw operatiezaal, dan heeft u best iemand met noties van steriliteit.
Moet hij bovendien ook weten wat er moet gefilmd worden, dan is een grondige kennis van anatomie een belangrijk pluspunt.
De uitzonderlijke combinatie van een cameraman met een diploma van verpleegkundige in de intensieve zorg en spoedgevallenzorg met meer dan dertig jaar MUG-ervaring op spoedgevallen, kunnen wij u aanbieden!

Het eindproduct

Het eindproduct kan afgeleverd worden op verschillende dragers naar keuze. Wij leveren de films tegenwoordig echter meestal op USB of DVD.
De schijfjes zijn bedrukt in vierkleurendruk en worden geleverd in een dvd-doosje: slim hardbox (135 x 190 mm) met ruimte voor een layer.
Belangrijk om weten is dat het standaard om DVD-Recordable schijfjes gaat, DVD-R-Min. Op verzoek kunnen wij zowel DVD-R Plus als Min bezorgen. Klanten die DVD's bestellen, moeten dus goed uitkijken welke schijfjes hun toestel kan lezen. Als je nog een toestel moet kopen, koop er dan een die alle systemen aankan.

Zie ook DVD info op onze website!

Een greep uit onze referenties

Medische reportage Europa Ziekenhuizen


reportage Johnson & Johnson


MS Kliniek Melsbroek

Open hartoperaties en tientallen andere heelkundige ingrepen

Onze-Lieve-Vrouw Ziekenhuis Aalst

One Day – Deux Alice – Brussel

Sint-Elisabethziekenhuis – Ukkel

Europa Ziekenhuizen - Brussel

Simovision - Overijse
Sint-Michielskliniek - Etterbeek

NEW CREATION - Wilrijk


 

Terug naar boven naar boven

LDW Produkties beschikt over een cameraman met een diploma van verpleegkundige in de intensieve zorg en spoedgevallenzorg met meer dan dertig jaar MUG-ervaring op spoedgevallen.
Deze ervaring is bij het maken van een medische reportage een groot voordeel!

Waarom zou ik voor LDW kiezen?

Onze prijzen voor medische reportages behoren tot de goedkoopste op de markt.

De voornaamste reden is de betaalbare videodrager "ProHD" die toch erg goede kwaliteit levert voor de doorsnee consument.
Deze stelt doorgaans geen hogere eisen en kan de kostprijs van onze producten budgettair gemakkelijk aan.

De prijzen van alle randapparatuur liggen binnen een prijzenklasse die toelaat het eindproduct aan een betaalbare prijs aann te bieden aan de gewenste kwaliteit.

Onze slogan is dan ook

'betaalbare kwaliteit'