EvenementenHomepage

Tel. +(32) 02 / 767 07 31    GSM +(32) 0475 / 60 01 77

Videoreportages van uw evenementen

Evenementenbureaus raden meer en meer aan om het al dan niet groots opgezet spektakel te laten vereeuwigen. Zij doen regelmatig beroep op ons.

Een evenement organiseren kost zeer veel geld en energie.
Of het nu een bescheiden verjaardagsfeestje is of een groots evenement voor de personeelsleden van een bedrijf: het zou spijtig zijn dit niet te vereeuwigen.

Niets is zo leuk om gezellig na te genieten van een mooi moment uit het verleden en de al dan niet aangedikte straffe verhalen van toen weer boven te halen.

U kan op ons beroep doen om een mooie herinneringsvideo te laten maken of om videobeelden te verwerken tijdens het evenement zelf. Bijvoorbeeld een korte samenvattigsmontage tonen van de beste momenten van uw huwelijk aan de genodigden van de zilveren bruiloft. Leuk toch ?
Of een overzicht van de sterke momenten uit je leven tijdens het speciale verjaardagfeest…

Het eindproduct

Het eindproduct kan afgeleverd worden op verschillende dragers naar keuze. Wij leveren de films tegenwoordig echter meestal op DVD.
De schijfjes zijn bedrukt in vierkleurendruk en worden geleverd in een dvd-doosje: slim hardbox (135 x 190 mm) met ruimte voor een layer.
Belangrijk om weten is dat het standaard om DVD-Recordable schijfjes gaat, DVD-R-Min. Op verzoek kunnen wij zowel DVD-R Plus als Min bezorgen. Klanten die DVD's bestellen, moeten dus goed uitkijken welke schijfjes hun toestel kan lezen. Als je nog een toestel moet kopen, koop er dan een die alle systemen aankan. Zie ook "DVD info" op deze site!

Zie ook DVD info op deze site!

 

Een greep uit onze referenties

Videoreportage evenement bij KBC       Videoopname evenement Double You Consult       Videoregistratie evenementen bij Altana

M Driftpower       ING Bank

Lawfirm Claeys & Engels

GDW Security       The Mission: avontuur en geheimzinnigheid       Orcon

Mazda       General Airco      


Vlaamse Watermaatschappij

Verkiezing Lady Large Belgium

Brussels Foot Rally

XXL-Parade – Antwerpen

Advocatenkantoor Claeys&Engels - Brussel

AVR - Audio Visual Renting

Terug naar boven naar boven

U organiseert een speciaal evenement zoals een personeels- of verjaardagsfeest?
Dan kan u op ons rekenen voor een professionele digitale registratie hiervan op video. U kan zo later opnieuw genieten van uw evenementen op USB of DVD!

Waarom zou ik voor LDW kiezen?

Onze prijzen voor videoreportages van evenementen behoren tot de goedkoopste op de markt.

De voornaamste reden is de betaalbare videodrager "ProHD" die toch erg goede kwaliteit levert voor de doorsnee consument.
Deze stelt doorgaans geen hogere eisen en kan de kostprijs van onze producten budgettair gemakkelijk aan.

De prijzen van alle randapparatuur liggen binnen een prijzenklasse die toelaat het eindproduct aan een betaalbare prijs aan te bieden aan de gewenste kwaliteit.

Onze slogan is dan ook

'betaalbare kwaliteit'